Menu

RAW på turné ÖREBRO

Örebro

Hjalmar Bergman Teatern
fredag, 30 september 2022 kl:19:30

EVENTET ÄR FLYTTAT TILL DEN 30 SEPTEMBER 2022. KÖPT BILJETT GÄLLER! DU SOM BILJETTKÖPARE BEHÖVER INTE GÖRA NÅGOT.

RAW på turne är äntligen tillbaka!

Efter den rikstäckande succeturnen 2018 är det åter dags för Sveriges största standupklubb - RAW comedy club att ge sig ut på en stjärnspäckad turne. Denna gång med fler turnedatum än någonsin tidigare! Som värd för föreställningarna ser vi självklart klubbens grundare Mårten Andersson och med sig har han några av landets absolut roligaste och mest aktuella komiker.

PÅ SCEN:



MÅRTEN ANDERSSON
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Cafe), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succe med sina kritikerrosade soloturneer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Just nu aktuell med RAW comedy podden!

NISSE HALLBERG
Kanske Sveriges hetaste ”underground-komiker” senaste åren. Men nu börjar en allt större massa upptäcka den här brutalt roliga komikern som är född till att få folk att skratta. 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet. Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sin föreställningar “Jag är Sjuk” och “Trött”!

JOSEFIN SONCK
Ålandskomikern som emigrerade till Sverige och nyligen blev utsedd till “Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och TV. Har under 2018 varit supportkomiker åt Henrik Schyffert på succeshowen “Var inte rädda”. Superaktuell med Comedy Central-serien “Flickstreck”!

Tider:
Insläpp: kl 18:30
Showstart: kl 19:30
Spellängd: 90 min utan paus.

Åldersgräns:
18 år.
Från 15 år, ok i målsmans sällskap.

Rullstolsbiljetter:
Bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777.

Datum / Tid

fredag, 30 september 2022 kl: 19:30

Plats

Örebro, Hjalmar Bergman Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad