Menu

DOUG SEEGERS JULKONSERT

Örebro

Immanuelskyrkan
tisdag, 1 december 2015 kl:19:00

Välkommen till julkonsert med Doug Seegers i anrika Immanuelskyrkan, Örebro!
I det allra första kapitlet av den fantastiska Askunge-sagan om Doug Seegers gömmer sig en ödmjuk och minst sagt älskvärd vardagshjälte. Hon heter Stacy och är eldsjälen och klippan bakom â?The Little Pantry That Couldâ? i det lite slitna området runt Charlotte Avenue i West Nashville. Det var Stacy som berättade för Doug att ett svenskt TV team skulle komma på besök och föreslog att Doug skulle vara där då och ha med sig sin gitarr. Det var sedan med Stacys stöd och hjälp Doug sattes i kontakt med oss nordbor för skiva och turné när låten â?Going Down To The Riverâ? slog ner som en bomb i Sverige i och med TV-programmet Jills Veranda.


Doug Seegers har nu varit i studion och spelat in ett album med kända julsånger, blandade med några egenkomponerade låtar. I â?Let Me Ride With You Stacyâ? gör Doug en mycket varm och personlig vinkning till sin nära vän Stacy. Sången handlar om att Doug vill följa med Stacy på hennes â?Karl-Bertil Jonssonâ?-liknande uppdrag att åka runt och ge julklappar till Nashvilles utsatta och hemlösa. Doug vill vara med och dela lyckan av att ge och sprida glädje till människor med annars ganska lite att glädja sig åt.


Doug tänker nog inte på att med albumet â?Let´s All Go Christmas Caroling Tonightâ? gör han samma sak, fast på ett annat sätt.


Han förmedlar ren kärlek och vi är många som kommer att le och känna julvärmen när vi lyssnar. Doug sjunger klassikerna â?Silent Nightâ?, â??Rudolph the Red Nosed Reindeerâ? och vackra julballaden â??I´ll Be Home For Christmasâ? med 100% inlevelse. Precis som när han sjunger sitt eget lyckopiller â??Let Me Ride With You Stacyâ? och den bitterljuva uppgörelsen med sin frånvarande pappa i â?Daddy´s Still Aroundâ?.


Doug Seegers sätter sig i flygstolen och kommer tillbaka oss för en nästan månadslång turné från den 17 november och framåt. Julkonserterna kommer vara i kyrkor och konserthus. Doug spelar musik från sin nya julskiva blandat med några av hitsen. Med på de flesta konserterna kommer det att finnas en lokal barnkör, som efter Dougs önskemål sjunger ett par låtar med honom och bandet.

Datum / Tid

tisdag, 1 december 2015 kl: 19:00

Plats

Örebro, Immanuelskyrkan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad