Live at Heart Creative 2019

Konserthuset ÖrebroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Häng med på årets Live at Heart Creative!


För andra året i rad arrangerar vi Live at Heart Creative den 5 september i Örebro, en konferens / festival som handlar om entreprenörsskap och innovation.


”Det här är den fetaste konferensen i hela regionen” - kommenterade Sara Wimmercranz, CEO Backing Minds efter förra årets konferens.


Nu laddar vi för årets upplaga den 5 september som även i år är på Konserthuset i Örebro där vi samlar både nationella och lokala intressanta startups och investerare samt seminarier, möten och keynotes.
Kolla gärna in filmen från Live at Heart Creative 2018 via länken ovan.


– Årets tema är återigen “Entreprenuership has no borders”.
Inom entreprenörskap spelar det ingen roll vilket kön man har eller vilket språk man pratar. Det är drivet att skapa något som är det intressanta och i mötet mellan olika människor händer det spännande saker, säger Niclas Molinder, medgrundare av Creative House som står bakom Live at Heart Creative. Vi har många konkreta exempel där bolag och investerare träffades och nu samarbetar tack vara Live at Heart Creative.


Live at Heart CREATIVE går av stapeln den 5 september men under hela veckan kommer det ske aktiviteter kopplat till entreprenörskap, innovation och teknik.
Bland annat kommer det det vara ett hackathon som pågår under 24 timmar.
Alla Creative besökare får även ett fullt Live at Heart delagatpass som ger tillgång till hela festivalen med både musik och film.


För er som kommer tillresande till Örebro, se till att stanna kvar och ta del av det enorma musikutbudet och den sköna stämning som präglar Örebro under dessa dagar.
Specialpriser på hotel finns tillgängligt via hemsidan.


Om live at Heart som firar 10 år!
Showcase-festivalen Live at Heart är en av Sveriges och Skandinaviens främsta mötesplatser för musik, film och entreprenörsskap. Live at Heart lockar folk från hela världen. Förra årets musikprogram innehöll 230 band på 24 scener i centrala Örebro. Dessutom 40 filmer och runt 40 talare i olika seminarier och workshops. Inspirerat av South by Southwest i Austin.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-05 11:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: