Menu

Örebro Comedy Club - Soran Ismail + support Umit Dag

Örebro

Kulturhuset A-Salen
onsdag, 24 februari 2016 kl:21:00

SÄSONGSPREMIÄR PÅ ÖREBRO COMEDY CLUB MED SORAN ISMAIL!

Det är ingen mindre än Soran Ismail som öppnar säsongen på Örebro Comedy Club 2016.
Soran ismail är en av Sveriges absolut bästa och hetaste komiker som vi har kunnat se och höra i rampljuset sen debuten på Parlamentet 2008.
Han har fått flera utmärkelser under åren och har turnèrat med bl.a RAW Comedy Club och gjort slutsålda shower landet runt med sina egna föreställningar och tillsammans med Magnus Betnèr. Han har medverkat i diverse tv-program och under hösten-15 har han fått sitt egna program på SVT - Absolut Svensk.
Onsdag den 24 Februari gör han premiär på Örebro Comedy Club scenen och det är vi sjukt peppade på!

Denna kväll är det komikern Ümit dag från Västerås som öppnar för Soran Ismail.
Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbizz sedan ungdomen med allt ifrån teater och radio till standup. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse kunna få de enklaste vardagssituationerna till komik. Med en stor självsäkerhet på scenen och glimten i ögat tar han med publiken på sin resa genom livet och berättar hur hans vilja att integreras i Sverige ibland kunde slå fel emot familjens traditionella värderingar.
Umit har gjort succé hos stora kunder såsom Ica, Migrationsverket och Rikspolisen samt turnerar just nu runt i hela Sverige på landets standupklubbar. Han är även känd från P4 Västmanland där han i “Tacklingen” inte är sen på att bjuda på sina åsikter om samhället. Umit är en populär och uppskattad komiker, eller som han själv beskriver sig: En liten man med ett stort hjärta och en ännu större näsa!
Under hösten 2015 åkte Umit runt med sin turnè Ümit dag står upp för Sverige som gjorde två slutsålda föreställningar i bl.a Västerås och flera andra Städer. Har ni inte sett honom köra sin stand-up, är det dags!

Insläpp 20.30
Start 21.00
Observera att tiden har ändrats till ovanstående.

Datum / Tid

onsdag, 24 februari 2016 kl: 21:00

Plats

Örebro, Kulturhuset A-Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200kr - 225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad