Menu

Står Du Här Och Ljuger? Tobbe Ström, Umit Dag & Henrik Hjelt!

Örebro

Kulturhuset Örebro, B-salen
måndag, 7 december 2020 kl:19:30

bStår du här och ljuger/b är en föreställning där komikerna Umit Dag, Tobbe Ström och Henrik Hjelt, genom sitt scenspråk och inlevelseförmåga försöker övertyga publiken om olika bisarra händelser de varit med om verkligen är sanna. Eller är det?

bTobbe Ström:/b
Enligt Tobbe själv är han Sveriges roligaste örebroare. Och många skulle nog hålla med. Hans Stand Up är som en gott och blandat påse. Ibland är det snällt och ibland är det lite råare, men alltid med glimten i ögat. Inte nog med det så är han också svensk mästare i ordvitsar men det är inget standuppubliken behöver oroa sig för. Uppträder flitigt runt om i landets standup scener!

bUmit Dag:/b
Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbusiness sedan han var liten grabb med allt från teater och radio till just stand-up.
Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse få de enklaste vardagssituationerna till stor komik. Uppträtt på de stora scenerna som RAW Comedy Club, Norrabrunn och många andra runt om i landet!

bHenrik Hjelt:/b
Henrik har bl.a medverkat i ”Playa del Sol”, ”Parlamentet”, ”Time Out”, ”Pappa polis”, ”Lilla Landet Lagom”, ”Högsta Domstolen” och julkalendern ”Håkan Bråkan”.
Men också i filmer som t.ex. ”Klassfesten”, ”Utanför din dörr” och ”Håkan Bråkan och Josef”.
På scen har han turnerat runt om i Sverige med den komiska monologen ”Pappan” och gjort standup-turné med ”Västkust effekten”. Jag har även medverkat i teater -och musikaluppsättningar som bland annat ”The Producers”, ”Spamalot”, ”Svarte orm” och ”Camping-Den perfekta utsikten”.

Nu står alla dessa tre stjärnor på en och samma scen under en måndagskväll i december! Detta får ni INTE missa! Först till kvarn!

Corona anpassat evenemang och vi tar endast in 50 pers!

bTider:/b
Insläppstid: Kl 19.00
Showstart: Kl 19.30

Arrangör:
DAMAR PRODUKTION
a target=_blankhref=http://www.damarproduktion.se/damarproduktion.se/a

Datum / Tid

måndag, 7 december 2020 kl: 19:30

Plats

Örebro, Kulturhuset Örebro, B-salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad