Menu

Måns Möller - Örebro Comedy Club

Örebro

Kulturhuset, Örebro
tisdag, 26 maj 2015 kl:19:30

Örebro Comedy Club avslutar säsongen med ingen mindre än en av Sverige absolut mest folkkära komiker - Måns Möller.

Måns har vunnit priser för bästa manliga komiker och årets programledare. Hunnit leda program som Extra extra på TV3, Cirkus Möller på TV4. Medverkat i Ladies Night, åkt på turnéer med kollegorna Özz Nûjen, Patrik Larsson, David Batra, Johan Glans m.m.
Sommartid åker han med Sveriges humor elit på Sunny Stand-up turnèn runt om i landet.

Lovorden var många för Måns Möller och föreställningen ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort”, när den under 2013 spelades för utsålda hus och med stående ovationer runt om i Sverige, som handlade om hur livet ställdes på ända när hans son fick diagnosen autistiskt syndrom.

Måns är just nu aktuell i En Clown till kaffet på kanal5, och ska dessutom cykla igenom USA från kust till kust med projektet c2c4autism Där målet är att samla in en miljon kronor till stiftelsen idrott för barn i behov.

Hans humor är snabb, bred och vass. Måns är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.
Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.

Tisdag 26 maj kl 19.30
Insläpp: 19.00
Show: 19.30

Datum / Tid

tisdag, 26 maj 2015 kl: 19:30

Plats

Örebro, Kulturhuset, Örebro

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr - 190kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad