Menu

Ilaria Graziano & Francesco Forni Makeriet Live

Örebro

Makeriet
onsdag, 26 februari 2020 kl:19:00

-Ilaria Graziano & Francesco Forni-
Duon gjorde 2 bejublade konserter i Örebro under Love at Heart i höstas nu återkommer duon till Örebro och Makeriet!
I vår återkommer duon till Sverige för en kort turné i Stockholm, Örebro, Varberg och Göteborg


Ilaria Graziano & Francesco Forni blandar folkmusik, blues och vad som inte kan beskrivas på annat sätt än ”dolce vita”. Det här är en dynamisk, kosmopolitisk duo som sjunger på såväl engelska, franska och spanska som sitt eget modersmål italienska. Två sångare som om vartannat sjunger leadsång och stämmor, ackompanjerat med gitarrer, ukulele, stompboard och andra slagverk – minimalistiska arrangemang men med en mängd olika ljud och historier att berätta.


Deras konserter beskrivs som en fascinerande resa i blues, folkmusik, argentinsk tango och napolitanska låtar, och bygger på samspelet och rollutbytet som sker mellan Francescos mjuka, varma och fascinerande gitarrljud och Ilarias hypnotiska röst, som ibland låter som om den kommer från en annan värld och en annan tid.


Duon hämtar inspiration från sina resor och har spelat in sitt tredje album ”Twinkle Twinkle” världen över under deras turnéer, från Budapest till Prag, från London till Montreal, från Genève till Bryssel. Titeln antyder den enkla men eviga melodin vi alla känner till som ”Blinka lilla stjärna” och tänder en gnista, som en stjärna som lyser i natten och pekar ut en riktning i en värld av mörker och förvirring.

Datum / Tid

onsdag, 26 februari 2020 kl: 19:00

Plats

Örebro, Makeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad