Menu

Kluredo- Lös Ett Virtuellt Mordmysterium I Örebro 27-28 Februari

Örebro

Örebro City
lördag, 27 februari 2021 kl:10:00

Ta på dig detektivmössan och spela vårt virtuella Mordmysterium. Biljetten gäller f ör 1-4 personer och man väljer om man vill göra det under fredag eller lördag.
Det kan enklast beskrivas som en blandning av ett stort Cluedo och Pokemon Go. Succén från förra året kommer tillbaka och ni som inte deltog får chansen igen. Det är samma mordgåta med Glenndale.

En lugn promenadaktivitet utomhus. Ni arbetar i små team på 2-4 personer och ni använder vår egna Kluredo-app för att navigera. Du kommer att samarbeta med dina vänner, leta efter virtuella vittnen och lösa gåtor och utmaningar tillsammans.
Allt för att eliminera både misstänkta och mordvapen f ör att knäcka fallet och avslöja mördaren. 16 vittnen och 6 möjliga mordvapen. Ni tävlar emot alla andra lag som deltar samtidigt i din stad dessa dagar. Mest poäng vinner!

Vi föreslår att ni klär ut er för att se ut som äkta detektiver och komma in i rätt stämning. (Att klä ut sig är inte obligatoriskt).

Kan ditt team av detektiver lösa mordgåtan och knäcka fallet?

Så Detektiv, skynda dig! Köp din biljett idag och missa inte den roligaste dagen du kan ha med dina vänner på hela året!

bOBS!/b Starttiden är valfri mellan 10-15 och eventet avslutas kl. 18.00. Biljetten är giltig för antingen den 27 eller 28 februari.

Den hemliga startplatsen meddelas via mail några dagar innan så det är viktigt att du registrerar rätt mailadress.

iframe w idth=560 height=315 src=https://w w w .youtube.com/embed/ZHaASxoxsS8 frameborder=0 allow =accelerometer autoplay encrypted-media gyroscopepicture-in-picture allow f ullscreen/if rame

Datum / Tid

lördag, 27 februari 2021 kl: 10:00

Plats

Örebro, Örebro City

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad