Menu

Levla Ditt Liv - Best Of Kjell Enhager

Örebro

Örebro Konserthus
onsdag, 20 november 2019 kl:18:30

LEVLA DITT LIV!

Kjell är världscoachen som jobbat, föreläst och coachat i slott, fängelser, stridsplan, idrottsarenor och operahus för tusentals personer runtom i världen - från Halmstad till Hong Kong, från Stockholm till Silicon Valley.

Kjell är Ledarskapskonsulten med över 30 års erfarenhet. Vald till Sveriges Bästa Föreläsare, Sommarpratare, Vinterpratare, TED-Talk, FramgångsPodden m.m. Coachat Dressyrlandslaget i 20 år och coachat Damlandslaget i golf till att bli världsetta.

Jobbat med hundratals företag t.ex. H&M, GE, Nordea, Volvo, Autoliv, ABB, Sandvik, Krauss Maffei, Yubico, Santander och Veidekke m.fl.

Författare till succéboken ”Tänk Låsningar och Lösningar” som sålts i över 30.000 ex.

Nu är det din tur att med svinkonkreta verktyg i en salig röra – LEVLA DITT LIV! Under en unik kväll får du ta del av det absolut bästa av 30 års erfarenhet, idéer och tankar kring personlig utveckling.

Längd: 3 tim inkl. paus
Rullstolsplats bokas på telefon 0771 70 70 70

Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.
Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Örebro konserthus byggdes mellan åren 1930 och 1932 som hemvist både för stadsbibliotek och konsertverksamhet. Det invigdes den 2 april 1932 av prins Eugen. Det är beläget vid Fabriksgatan invid Svartån i centrala Örebro. Fram till 1981, då biblioteket flyttade till en ny byggnad vid Näbbtorgsgatan, var huset hemvist både för konsertverksamhet och stadsbibliotek. Under våren 2013 beslutades om en om- och tillbyggnad av huset. Denna ska ske under åren 2014 och 2015.


Huset är ritat av stadsarkitekten Georg Arn i nordisk klassicistisk stil. Arn lär ha varit inspirerad av Salle Pleyel (fr:Salle Pleyel) i Paris, ritad av Gustave Lyon (fr:Gustave Lyon) , och han har heller inte kunnat undgå att vara inspirerad av Stockholms stadsbibliotek, ritat av Gunnar Asplund några år tidigare. Särskilt gäller detta den stora bibliotekshallen, uppbyggd som en rotunda. Arn var tidigt inne på att skapa en Pantheon-liknande byggnad, men den byggnad som han skapade får sägas vara mer påtagligt influerad av antika mönster än Asplunds, som har mer dragning åt det moderna. Husets kupol domineras av en gyllene fackelbärande genius. Den ursprungliga fasaden på Arns byggnad var utsmyckad med en rad pilastrar, upptill avslutande i valv. Mellan pilastrarna fanns stuckreliefer föreställande tre gestalter med musikinstrument (lyra, horn resp. luta) utförda av Rolf Kjellberg.


Intill konsertsalen ligger Wirénsalen (den gamla bibliotekshallen), som utnyttjas som foajé, servering och mindre konsertsal. Wirénsalens namn syftar på kompositören Dag Wirén, som tillbringade sina gymnasieår i Örebro.

Datum / Tid

onsdag, 20 november 2019 kl: 18:30

Plats

Örebro, Örebro Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad