Menu

Square Släppfest + Toto Y Los Ritardos Psychodelic

Örebro

Satin Bar Örebro
måndag, 5 januari 2015 kl:20:00

Ja! Du läste rätt. På trettondagsafton ställer Sveriges bästa liveband SQUARE till med släppfest med extra allt för kommande albumet THE REVERSED SPANISH CHAIR. Genuina och asballa Toto Y Los Ritardos Psychodelic (!), Örebros garage-stoltheter, värmer upp.

23:00 Toto Y Los Ritardos Psychodelic på scen
00:00 SQUARE på scen

-----------------------------------------------------------------------------

SQUARE har sina rötter i Sveriges rocknrollcentrum Örebro och började spela Speed-Garage-Ska – en mix av snabb ska och energisk 60-tals-rock – redan 1998. Med sina vita jeans-shorts och gråa skjortor har bandet sedan dess uppträtt på många scener runt om Europa. Musiken har utvecklats över åren men inte budskapet: ovillkorlig lust till vemsomhelst från vemsomhelst. Rått, naket, genuint – typiskt svenskt. SQUARE vill blanda skärpan hos DEVO, anslaget hos The Monks och den råa kraften från The Sonics med närvaron hos Captain Beefheart. Den musikaliska upplevelsen är ett lapptäcke av explosiv energi och springer ur en drift som närmast kan betraktas som sexuell.

The Reversed Spanish Chair är SQUAREs fjärde fullängdsalbum och ett projekt som initierades av lusten till nya sätt att föra bandet framåt. Bandet har velat utforska det frigjorda och lössläppta, och undersöka och gestalta känslan av när saker och ting spårar ur – i allt från vardagligt lustbejakande till ren och skär dekadens.

http://open.spotify.com/artist/1zkRuJpsdrXE9z67eMB3aw
https://www.facebook.com/Totoylosritardos

Datum / Tid

måndag, 5 januari 2015 kl: 20:00

Plats

Örebro, Satin Bar Örebro

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad