Menu

Charta 77 + Shamrock, Örebro

Örebro

Scandic Grand Hotel
lördag, 11 april 2015 kl:22:00

SSM MUSIC & SCANDIC GRAND HOTEL PRESENTERAR STOLT CHARTA 77 & SHAMROCK!


Charta 77


År 1983 skapades bandet Charta 77 och än idag ger de oss en fartfylld musikupplevelse. Det erfarna punkbandet har spelat tillsammans i över trettio år. De bildades i Köping 1983 och sångaren Per Granberg, gitarristen Johnny Smedberg, basisten Mattias Söderlund och trumslagaren Teijo Granberg levererar musik med attityd och känsla.


Genom åren har bandet gett oss hits som â?Vykort från Rioâ?, â?Lille björn och lilla tigerâ?, och â?Ensam Kvarâ?. Precis som låttitlarna antyder, berör musiken ofta det orättvisa i samhället och det svåra i att vara människa i en allt mer mekaniserad tillvaro. Bandet, som har en lättsam attityd till sitt musicerande, menar att huvudsyftet med att spela tillsammans är att det ska vara roligt. Och det märks när de kliver upp på scenen!


Shamrock


Örebrobandet spelar celtisk rock, eller på ren svenska, irländsk musik med tok-drag! På repertoaren finns traditionella pubsånger & covers av bl a Flogging Molly, Levellers, & the Pogues.


Bandet har medlemmar från bl a Dublin Fair, Tullamore Brothers & Sir Reg, så det finns massor av rutin när det gäller irländsk musik.


Shamrock är:
Henrik Lindström (fiol, sång)
Fredrik Warnicke (bas)
Mathias Alf (trummor)
Henrik Dahlén (gitarr)
Mats Lindström (bouzouki)


För bokning utav hotellrum, mat & dryck ta vänligen kontakt med Scandic Grand:
019-767 43 00

Datum / Tid

lördag, 11 april 2015 kl: 22:00

Plats

Örebro, Scandic Grand Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad