Menu

Releasekonsert - Anders F Rönnblom Band + support

Örebro

Scandic Grand
lördag, 5 november 2016 kl:20:00

Lycklig Produktion, Studiefrämjandet & Scandic Grand presenter releasekonsert med Anders F Rönnblom Band + support.


Den 5 november bjuder Anders F Rönnblom på releasekonsert för sin 25:e studioskiva på Scandic Grand... Vi är så glada att Anders har valt att lägga en av sina releasekonserter i Örebro. Kvällen till ära kommer att bestå av fantastisk mat, dryck, mingel och ljuvlig musik. Vi har bjudit in Örebrobandet De Tröstlösa Bröderna som kommer att värma upp scenen och bakom skivspelarna har vi tagit in en legendarisk Örebroprofil... Anders kommer att signera sin vinyl efter sin konsert. Vi har även ordnat bra priser för er som åker långväga till denna show. Boka rum här telefon: 019-767 43 00. Vi vill att ni ska kunna slappna av och checka in på ett rum alldeles ovanför scenen.


Ät och drick något gott och luta er tillbaka på Örebros skönaste livescen...
Så garanterar vi en underbar kväll och releasekonsert tillsammans med er!


Information om skivan:
En överraskande 70-årspresent från fansen resulterade i en unik liveinspelning i anrika Atlantis studio, fd Metronomestudion, där många legendariska skivor spelats in. Rönnblom bestämde med en gång att de
som bidragit till gåvan skulle vara närvarande i studion. ”Ett 30-tal F-heads slöt upp denna eftermiddag i maj. Jag specialskrev fyra nya kompositioner och bjöd in några musiker-vänner att gästa AFR Band,” säger Anders F. Det bestämdes också att denna inspelning skulle ges ut på vinyl och dessutom ingå i det redan påbörjade projektet Freak Show. Den 24 maj spelades skivan in med ett förstärkt AFR Band, och inspelningen dokumenterades även på film. Freak Show-projektet kommer sedan att fullbordas våren 2017 med en CD/DVD-box som innehåller mer nyskrivet material, livekonserter, intervjuer, konst m.m. En konstutställning med titeln Faces Freaks Fantasy planeras för hösten 2017. Vinylskivan HISTORIEN LIGGER FRAMFÖR OSS – AFR BAND LIVE I ATLANTIS STUDIO släpps i början av november och innehåller fyra titlar inspelade den 24 maj: Historien, Down On Freak Street, Jupitertid och Lovene, samt spåret Practical Joke hämtat från Freak Show.


Support: De Tröstlösa Bröderna ( Örebro )
- De Tröstlösa Bröderna består av några allvarsamma män som vill
förvalta den svenska visskatten på ett seriöst och respektfullt sätt.


Lyssna här: open.spotify.com/artist/7yqitrmpNjwhrYpHuMqk7x


Konserten arrangeras av:
Lycklig Produktion, Studiefrämjandet i Örebro och Scandic Grand

Datum / Tid

lördag, 5 november 2016 kl: 20:00

Plats

Örebro, Scandic Grand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad