Menu

Maria Johansson Tolkar Janis Joplin - Extrakonsert

Örebro

Stå - Pintxos & Vänner
tisdag, 3 december 2019 kl:20:00

Klubb Hinken = Artister lyfter fram en organisation, tolkar och framför sina kändaste alster ihop med stans bästa Husband. Idéen föddes efter en natt på The Groove. En varm, intim och exklusiv klubb på STÅ i Örebro!


Extrakonsert 3 december, där kommer Örebro soul-queen Maria Johansson. Tillsammans med husbandet kommer Maria tolka Janis Joplin.


Information om Maria Johansson:
Maria Johansson Josephsson arbetar som frilansande sångerska, skådespelerska och sångpedagog. Som uppskattad och flitigt anlitad sångerska kan hon höras på allt ifrån klubbspelningar till konserthus med musik hämtad från soul, jazz, klassiskt och folkmusik, ofta tillsammans med kontrabasisten Sebastien Dubé. Örebropubliken fick bl.a. möjlighet att höra den originella duon med Maria och Sebastien på trettondagsafton 2015 då Maria var en av solisterna vid Svenska Kammarorkesterns festkonsert.


Maria har stor erfarenhet av teater och opera och har medverkat i ett flertal uppmärksammade produktioner såsom Glada änkan på Folkoperan (2008), Monsterkabinettet på Unga Klara vid Stockholms Stadsteater (2009) och I Annas garderob på Göteborgs stadsteater (2014). Under 2014-2015 kunde hon ses i den nyskrivna operan Magnus-Maria med urpremiär i Mariehamn och som sedan turnerat i norden och spelats bl.a. i Stockholm, Reykjavik, Oslo och Esbo. Under 2015 har Maria medverkat som skådespelare och sångerska i den turnéerande föreställningen MissU- en melankolisk släktforskning filtrerad genom dans och musik som bl.a. spelats på Södra teatern i Stockholm och på Malmö-festivalen. Under hösten 2016 kommer vi kunna möta henne som skådespelerska på Dramatens scen Elverket i pjäsen Fallen ur tiden.

Datum / Tid

tisdag, 3 december 2019 kl: 20:00

Plats

Örebro, Stå - Pintxos & Vänner

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad