Menu

Stiko Per Larsson Tolkar Tom Petty

Örebro

Stå - Pintxos & Vänner
onsdag, 18 december 2019 kl:20:00

Klubb Hinken = Artister lyfter fram en organisation, tolkar och framför sina kändaste alster ihop med stans bästa Husband. Idéen föddes efter en natt på The Groove. En varm, intim och exklusiv klubb på STÅ i Örebro!


18 december kommer fantastiska Stiko Per Larsson som bla. har samlat in över en miljon till Barncancerfonden under sina vandringsturnéer. Tillsammans med husbandet kommer Stiko tolka Tom Petty.


Information om Stiko Per Larsson: Med rötterna i Insjön, Dalarna har Stiko Per Larsson sedan debutalbumet "Flyktsagor" 2008 sakta, tålmodigt och envist byggt upp en växande publik över hela landet. Stiko Per är en sjungande låtskrivare, vars musik är sprungen ur den akustiska rocken, färgad med en smula folktradition. Texterna vill fånga det vackra i det enkla. En unik röst, historier och sånger om kärlek, kamratskap i ett land som fanns alldeles nyss och vår strävan framåt. Att uppleva en konsert med Stiko är som en resa genom Sverige, hans historieberättande lyfter konserterna och ger de vackra sångerna ännu mer karaktär och liv. Att artister arbetar hårt brukar det ofta skrivas om i överdådiga presstexter. Men i det här fallet kanske det är berättigat. Stiko snittar över 100 livegigs om året, knappt hälften av dem kan räknas in under våren och sommaren som en del av hans Vandringsturnéer. Just genom Vandringsturneerna har han med publikens engagemang samlat in över 1 miljon kronor till SOS Barnbyar under sina turneér till fots genom Sverige och under 2017års upplaga samlade han med publikens hjälp ihop över 430 000 kronor till Barncancerfonden. Under totalt 11 år på turné till fots genom Sverige har Stiko hunnit med ungefär 400 konserter och 800 mil. Sommaren 2017 vann Stiko Per Larsson Sveriges Radios musiktävling P4 Nästa med låten "Kumpaner". Under vintern 2018 deltog han i Melodifestivalen och fick med sin låt "Titta vi flyger" framträda inför tre miljoner tittare. Stikos sjätte album "Titta vi flyger" släpptes 20 april 2018 och i sommar väntar återigen en turné till fots, den här gången från Göteborg till Leksand via Stockholm. Målet är att nå en totalsumma på 1 miljon till Barncancerfonden.

Datum / Tid

onsdag, 18 december 2019 kl: 20:00

Plats

Örebro, Stå - Pintxos & Vänner

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad