Menu

Mats Westling - Live på STÅ

Örebro

Stå - Pintxos & Vänner
fredag, 4 september 2020 kl:20:00

Den 18 Mars släpper Mats Westling en ny singel/video och detta vill vi fira med en rafflande Kick Off Turné 2020 till 6 städer. Under konserterna bli publiken såväl bjuden på det nya materialet som en kavalkad av låtar från Mats 6 tidigare album. Vi garanterar ev kväll med det fullaste ös samt det finaste finstämda och välkomnar er varmt! Världens bästa publik...


Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, låten och skivan blev snabbt en radios mest önskade och spelade, dessutom högt på försäljningslistor. Genom ett flitigt turnerande och utgivande av skivor har han byggt upp en hängiven publik runt om Norden. Har genom åren även samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Idde Schultz m fl. Själfull vispop när den är som bäst.


Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Under konserten håller Mats Westling en nära kontakt med publiken med berättelser, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll - Det här var en verkligen en själslig workout!


Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

Datum / Tid

fredag, 4 september 2020 kl: 20:00

Plats

Örebro, Stå - Pintxos & Vänner

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad