Menu

Linus Hasselberg + Support: Moonica Mac

Örebro

Stå - Pintxos & Vänner
torsdag, 15 april 2021 kl:20:00

Medan kritiker från Nöjesguiden, Gaffa, Kingsize och Hymn haft delade meningar ifall det Linus Hasselberg sysslar med är ’pretentiös prathiphop’, ’ofiltrerad singer-songwriter-pop när den är som bäst’ eller ’musik för småkriminella backpackers’ så har lyssnare över hela landet tagit hans texter till sina hjärtan. Efter sin första spelning i Lena Endre’s vardagsrum sålde han ett halvår senare ut Södra Teaterns stora scen. I Bagaget finns debutskivan Granada, Granada, som släpptes 2018, tillsammans med en fotobok utformad av fotografen Olof Grind.
På Granada Granada ger Linus oss känslan av att han reciterar sin dagbok med självutlämnande texter. Texter som handlar om uppbrottet från Sverige, livet i Spanien och kärleken till livet. Om ensamhet och att vilja skriva för att berätta men också det stora behovet av att skriva av sig! Detta är ett konstverk. Ett möte av poesi, lyrik musik och film.
Ny musik spelas in under 2019 och släpps under våren 2020.
Förväntningarna är stora och fanskaran växer sig allt större och starkare. Efter konstant turnerande och hundratals spelningar de senaste åren med Petter, Plasí, Jens Hult, Partiet , Kolonien, The Bland och Brothers Among Wera står nu Linus stark på egen hand som soloartist. Linus har även tillsammans med sin bror Hannes Hasselberg hunnit med att producera en mängd artisters musik i studiokollektivet Röda Paradise.
Här märks bland annat Melissa Horn, The Bland, Vilma Flood, Jens Hult och Dennis Kalla för att nämna några.

Datum / Tid

torsdag, 15 april 2021 kl: 20:00

Plats

Örebro, Stå - Pintxos & Vänner

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad