Menu

Marit Bergman - Live i Stadsträdgården

Örebro

Stadsträdgården - Restaurang-Bageri-Café
lördag, 9 juli 2016 kl:20:00

Den 20 november klev poplegenden Marit Bergman äntligen tillbaka in i rampljuset med sin nya singel ”Dra åt helvete”. Låten är den första singeln från det kommande albumet och är en hyllning till alla de som någonsin tvekat och sedan vågat ta mod till sig. I januari ger hon sig ut på en miniklubbturné i Sverige och senare i vår släpps ”Molnfabriken” – Marits första album på svenska.
Marit Bergman debuterade som soloartist 2002, tog det svenska musiklivet med storm och har sedan dess belönats med såväl Grammisar och P3-guld statyetter och inspirerat en ny generation av kvinnliga artister.
”Dra åt helvete” är mantrat som används för att få mod att kasta sig ut och ta sin plats i världen. Ett anthem för alla som någonsin tvekat och sedan vågat. Produktionen är gjord av bröderna Pontus och Petter Winnberg (Amason, Miike Snow, m.fl.).
Marit Bergman började skriva låtar som tolvåring och spelade som sjuttonåring i bandet Candysuck. Hon beskriver sitt musikaliska ursprung som en blandning mellan Madonna, Sonic Youth, X-Ray Spex, Roberta Flack och Mary J. Blige och alla dessa vida influenser kan höras i Marits låtar. Förutom musikskapandet har Marit varit skribent och var även en av grundarna till Popkollo.


Åldersgräns 13 år (gäller givetvis även spädbarn i vagn) Under 18 år är man välkommen i målsmans sällskap. Vid eventuellt regn får ej paraply användas då det kan skymma sikten för andra besökare.

Datum / Tid

lördag, 9 juli 2016 kl: 20:00

Plats

Örebro, Stadsträdgården - Restaurang-Bageri-Café

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295kr - 695

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad