Menu

58 meter upp med Johan & Ellinor

Örebro

Svampen
fredag, 28 augusti 2020 kl:18:00

58 meter upp med Johan & Ellinor som spelar Kjell Höglund! Sommarens allra mest mysiga, intima och exklusiva musik-upplevelse under bar himmel på Svampens magiska skybar! Varmt välkomna på ett coronasäkrat evenemang för max 50 besökare, där vi vidtagit åtgärder för att minska risk för smittspridning.


Johan Johansson
Ända sedan han bildade och skrev låtarna till KSMB har Johan Johansson haft sin egen stil och sitt eget språk. Dels som musiker och låtskrivare med Strindbergs, John Lenin och sina soloskivor, dels som producent åt artister som Lars Winnerbäck, Stefan Sundström, Kjell Höglund och De Lyckliga Kompisarna. Den senaste tiden har Johan ägnat åt kompisbandet KSM3 och att producera det nya stjärnskottet Ellinor Brolin. Men när han i februari gjorde sina första solokonserter på länge var det knökfullt tre kvällar på Engelen i Stockholm. Det gav blodad tand, så nu är Johan Johansson sugen på att ägna sig åt egen musik igen. Spelningar bokas och nytt material är på gång.


Ellinor Brolin
Här har vi en sångerska utöver det vanliga. Ellinor Brolin har en röst som kan få en byggarbas att gråta. Hon fick även Kjell Höglund att fälla tårar när han hörde henne tolka hans låtar. Kjell Höglund blev så förtjust att han har försett Ellinor Brolin med nytt originalmaterial till hennes debutalbum som släpps under försommaren. Musiken har, förutom Kjell Höglund själv, komponerats av bl a Peter LeMarc, Kajsa Grytt, Staffan Hellstrand och Johan Johansson, som också producerat plattan.

Datum / Tid

fredag, 28 augusti 2020 kl: 18:00

Plats

Örebro, Svampen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad