58 meter upp Irländsk Afton med Tullamore Brothers

SvampenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

58 meter upp Irländsk Afton Tullamore Brothers! Sommarens allra mest mysiga, intima och exklusiva musik-upplevelse under bar himmel på Svampens magiska skybar! Varmt välkomna på ett coronasäkrat evenemang för max 50 besökare, där vi vidtagit åtgärder för att minska risk för smittspridning.


Tullamore Brothers
Irländsk folkmusik med hjärta och attityd


Tullamore Brothers bildades 1988 i Örebro av bandets sångare Olle Unenge. Från att i början bara ha spelat på den lokala puben har man utvecklats till att bli ett av Sveriges mest etablerade band i genren. På meritlistan finns bl a två Irlandsturnéer, flera framträdanden i radio och TV och mängder med spelningar i Sverige. Allt från helt akustiska spelningar i ett vardagsrum (”House Concerts”, till stora festivaler. Inget är främmande för Tullamore Brothers! 


2013 släpptes bandets tredje album – "Still Going Wrong” (finns på Spotify) – som fått ett väldigt fint mottagande.


Tullamore Brothers bjuder på blixtrande snabba instrumentaler och smäktande ballader uppblandat med de mest kända pubsångerna. Publiken rycks med i de oemotståndliga Irländska tonerna och plötsligt känns det som om man befinner sig på Den Gröna Ön – Irland.


Tullamore Brothers är:
Olle Unenge leadsång och akustisk gitarr, Mats Lindström irländsk bouzouki och sång, Thomas Gustafsson whistles, durspel, munspel och sång och Kajsa Zetterlund fiol och sång.


Citat från pressen:
Konsert - ”En hejdundrande folkfest” - Håkan Pettersson (Håkans pop)
Konsert  - ”Total succé för Tullamore” - Håkan Pettersson (Håkans pop)
Still going wrong CD 4/5 ”Imponerande samstämmighet rakt över.” 
- Kenneth Hammargren (Nerikes Allehanda)
Still going wrong CD 4/5 - ”Äkta glädje och djup melankoli.” Björn Reimers (Kulturdelen)
Konsert 4,5/5 ” - …kompetens, glädje och utstrålning…” Björn Reimers (Kulturdelen)


www.facebook.com/TullamoreBrothers

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-09-12 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: