Menu

Sunny Standup 2015

Örebro

Villa Strömpis
onsdag, 15 juli 2015 kl:20:00

Att förena sommarsemester med humor från våra främsta komiker har visat sig vara ett vinnande koncept. När Sunny Standup för sjunde året i rad drar ut på turné kompletteras en redan väldigt tung line-up och det blir premiär för två grymma tjejer - Nour El-Refai och Emma Knyckare.

I mitten av juli samlar sig Sveriges humorelit för att leverera sommaren bästa tänkbara underhållning på några av Sveriges största semesterorter.

Turnén startar i Ystad för att sedan dra vidare till Helsingborg, Göteborg och Örebro. I dessa städer står Johan Glans, Robin Paulsson, Hasse Brontén, Martin Lagos, Emma Knyckare, Ann Westin och Nour El-Refai för underhållningen.

Vi reser vidare och byter dessutom ut delar av gänget. I Gränna, Västervik, Ronneby och Borgholm skrattar vi loss med Özz Nûjen, Måns Möller, Thomas Järvheden, Patrik Larsson, Tobias Persson, Ann Westin och Nour El-Refai.

Artisten Stephen Simmonds följer i vanlig ordning med som DJ men får i år mer utrymme i showen värma upp publiken och maxa stämningen med skön musik. Totalt bjuds det på ca två timmars underhållning som kommer ge semestrande svenskar sin årliga dos av glädjetårar och skrattkramp.

Kombinationen standup, sommar, sol och semester har visat sig vara oslagbar och turnén blir bara mer och mer populär för varje år!

Läs mer på: www.sunnystandup.se

Medverkande i Örebro:
Johan Glans, Robin Paulsson, Hasse Brontén, Emma Knyckare, Ann Westin,
Nour El-Refai & Martin Lagos

Insläpp: 18.00
Begränsat antal sittplatser per ort. Först till kvarn gäller. Biljetten gäller endast för entré, den garanterar inte sittplats

Datum / Tid

onsdag, 15 juli 2015 kl: 20:00

Plats

Örebro, Villa Strömpis

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad