Menu

Anders Wendin

Örebro

Vinöns Värdshus
lördag, 5 augusti 2017 kl:20:15

Information vid köp av menybiljett:
Matgäster anländer 18.30

Förrätt:
Vinö Skagen (kräftor,rökt lax och äpple)

Meny - Välj mellan;

Fisk:
Stekt gös med capris, rödbetor, pepparrotsost med dillslungad potatis.

Kött:
Helstekt fläskfilé med potatiskaka smaksatt med prästost, skysås, vitlökscreme samt syrad sallad.

Eventuell specialkost ska meddelas till vardshuset@vinon.se

Efterrätt beställs på plats.

Datum / Tid

lördag, 5 augusti 2017 kl: 20:15

Plats

Örebro, Vinöns Värdshus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

355kr - 715kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad