Anslut er till StadsEvent.se

I många fall är det enklast att lägga till nya spontana evenemang manuellt här på sidan men det är ett arbete ingen har tid eller för den delen lust med i det långa loppet.

Därför finns de lite andra alternativa vägar att gå.

1) Det absolut bästa och det mest lönsamma i längden är om ni kan generera en speciell RSS/XML-fil på eran hemsida med färsk information om era evenemang som vårat system kan hämta en gång per natt och automatiskt föra över till StadsEvent.se.
När arbetet väl är klart behöver ni aldrig mer tänka på att sprida era evenemang vidare!

Detta kräver en viss kunskap hos er. Då alla system är olika kan vi inte göra en universal lösning som fungerar hos alla men självklart hjälper vi gärna till om ni har problem med något.

Här kommer ett exempel på hur en xml-fil kan se ut från erat håll.

Warning: file_get_contents(code_example_xml.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/stadsevent.se/httpdocs/partner.php on line 31
Inget av detta är skrivet i sten och vi förstår mycket väl att ni inte kan generera de typer / genres som vi använder oss av utan att vi får skräddarsy våran hämtningsprocess för varje nytt system.

Det ända som är viktigt är att vi får in de fält vi kräver vid en manuell registrering.
Ni behöver inte tänka på dubletter då vi kontrollerar så inte samma evenemang läggs in flera gånger.
2) Har ni ingen hemsida eller möjlighet att skapa en sådan dynamisk XML går det bra att skicka oss en Excelfil eller liknande med årets kalendarie. Filen måste vara strukturerad på ett vis som gör det möjligt för oss att med olika script semi-automatiskt kunna lägga in det. Istället för att ge en del olika exempel ber vi er därför att ta kontakt med oss här och visa/fråga.