Menu

Torsdagsklubben: Linn Koch Emmery

Piteå

Kalles
torsdag, 19 december 2019 kl:18:00

Den 19 december är det äntligen dags för den sjätte upplagan av Torsdagsklubben på Kalles i Piteå. Denna gång är det Linn Koch Emmery som intar scenen på Torsdagsklubben.


Linn är Sveriges nya indiestjärna och har det senaste året inte bara levererat hyllad lo-fi indie fylld av skarpa melodier som gräver sig långt in i ens undermedvetna. Hon har även turnerat USA och Mexiko, öppnat för Johnossi på deras europa turné, spelat förband till Pussy Riot och hylltats av Seymour Stein (SIR Records, Ramones, Madonna, Talking Heads, Depeche Mode) på MUSEXPO i L.A. som “festivalens bästa artist”.


Sedan debut EPn “Boys” (2018) har det surrats om Linn världen över, musiken har lovordats av de stora bloggarna, The Line of Best Fit, DIY Magazine och Passport Approved mfl, plockats upp av radiostationer som KCRW, KROQ och P3, uppmärksammats i Dagens Nyheter och Aftonbladets veckans bästa listor och hamnat på en mängd Spotify listor.


Senaste singeln “Don't Sleep on My Luv" är skriven av Linn Koch-Emmery, producerad och mixad av Niklas Berglöf och mastrad av Magnus Lindberg. Det är den andra singeln från hennes nästkommande EP som kommer att släppas som en
vinyl tillsammans med den första EPn


FÖRKÖP / ENTRÉ:
Early bird! Det finns ett begränsat antal early bird-biljetter á 50 kr
Förköp ordinarie: 80 kr
På dörren: 120 kr
På dörren Student: 100 kr
Entré: 18:00
Band på scen: 20:00


OM TORSDAGSKLUBBEN:
Torsdagsklubben arrangeras av den ideella föreningen Pite Live på Kalles i Piteå. Tidigare har Torsdagsklubben gästas av Johan Airijoki, Christian Kjellvander, Baskery, Väärt, Mi Von Ahn och William Crighton (AUS)


ARRANGEMANGET STÖDS AV:
Kontaktnätet, Kulturrådet, Musikverket, Bilda, BD Pop, PNF, Kiosken Pizza & Vin, Sparbanken Nord & In The Cold.

Datum / Tid

torsdag, 19 december 2019 kl: 18:00

Plats

Piteå, Kalles

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad