Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Torsdagsklubben: Ludwig Hart

KallesDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Om du inte tidigare har hört Ludwig Hart så är det dags nu. Örebrosonen debuterar i höst med sin första fullängdare i eget namn. Frågar man artisten själv säger han hanatt han gör "sätta-sig-i-bilen-och-bara-dra"-rock. Men det så mycket mer än så. Arrangemangen, där gitarrer och syntar väver stora, filmiska stämningar påminnerom Jackson Brownes och Fleetwood Macs 80-tal.


Sångerskan Michaela Holmberg, Ludwigs ständiga duettpartner, är besjälad av samma sträva innerlighet som en gång Stevie Nicks.


Ludwig Hart knyter också an till samtida amerikanska indieband, men har en direkthet i melodierna - och inte minst en röst - som vi tror kommer kunna ta honom till den breda publiken och ut i världen. Som om War On Drugs haft Don Henley somhusgud i stället för Bob Dylan.Under våren och sommaren har fyra singlar släppts och det har turnérats tillsammans med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco.


Senaste singeln, ”Purpose Of Love” (co-producerad av Mauro Scocco), spelas flitigt på radio runt om i hela landet. Debutalbumet "Ludwig Hart" släpptes den 15 november och har fått mycket bra kritik.


Spotify: sptfy.com/4Mi1


“Ludwig Harts följsamma, välproducerade debut har bra förutsättningar att slå stort. Rotad i amerikansk singer/songwriter-tradition med spår av country har han ändå något av enkelheten i svensk vispop med sig.”
– Värmlands Folkblad


“Reverbfest med Örebros War On Drugs, eller om det är Israel Nash? Ludwig Hart är en begåvad låtskrivare med varmt klingande sångröst. De stora gesterna kräver starka idéer, och flera låtar har dem.“
- Sydsvenskan


“Det är en smått sjuk start på ett grymt album. Här finns liksom inte någon mellanmjölkslåt. Allting låter otroligt bra och det här soundet som Ludwig Hart får till på låt efter låt gör att man inte kan sluta lyssna. Det är lite Jackson Browne och Fleetwood Mac över det hela.”
– rockfarbror.se


”Purpose of Love. It’s a song that you repeat, over and over, as the best traditions of artists like Bryan Adams, Jackson Browne, Don Henley, Bonnie Tyler, and Tina Turner.”
– comeherefloyd.com

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-07 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: