kl: 19:00

Festspelen I Piteå - Micke Holm Och Stefan Gunnarsson Med Nbb

Stora Salen, Studio AcusticumDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Från ett fabriksgolv i Piteå klev den 46-åriga pappersarbetaren Micke Holm rakt in i offentligheten när han ställde sig framför juryn i tv-programmet Talang i början av året. Vi är glada och stolta över att få spela med honom på Festspelen i Piteå!

Efter en känslofylld version av Bond-låten ”Writings on the wall” tog sig Micke Holm direkt till final, där han senare med Radioheads moderna klassiker ”Creep” vann hela talangjakten. Med sin kraftiga stämma, med en sällsynt känslig ton, gick han genom rutan och lyckades inte bara beröra juryn. ”A star is born” sammanfattade jurymedlemmen LaGaylia Frazier Holms medverkan. I sommar står han på scen i sin hemstad tillsammans med oss!

Under Festspelen i Piteå backas han upp av oss och pianisten Stefan Gunnarsson.

Boden-födda Stefan Gunnarsson har en mängd samarbeten och skivsläpp i bagaget, och medverkade under flera år som huspianist och lagledare i tv-programmet Så ska det låta på SVT.

- Det är en väldigt stor ära att bli tillfrågad att sjunga med proffs som Norrbotten Big Band, som är välrenommerade över hela Sverige och även utomlands. Som grädde på moset får jag sjunga i Piteå där jag har haft ett jättestort stöd! Känner mig väldigt glad, tacksam och ödmjuk inför denna uppgift! säger Micke Holm.

Vill ni äta innan konserten så serveras det en hamburgebuffé före konserten. Boka din plats direkt med 2 kök, 0911-122 45.
Serveras mellan 17:30 – 19:00
Pris buffén 145kr ex dryck inkl kaffe

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-19 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook