Menu

Festspelen I Piteå - Micke Holm Och Stefan Gunnarsson Med Nbb

Piteå

Stora Salen, Studio Acusticum
onsdag, 19 juni 2019 kl:21:30

Från ett fabriksgolv i Piteå klev den 46-åriga pappersarbetaren Micke Holm rakt in i offentligheten när han ställde sig framför juryn i tv-programmet Talang i början av året. Vi är glada och stolta över att få spela med honom på Festspelen i Piteå!

Efter en känslofylld version av Bond-låten ”Writings on the wall” tog sig Micke Holm direkt till final, där han senare med Radioheads moderna klassiker ”Creep” vann hela talangjakten. Med sin kraftiga stämma, med en sällsynt känslig ton, gick han genom rutan och lyckades inte bara beröra juryn. ”A star is born” sammanfattade jurymedlemmen LaGaylia Frazier Holms medverkan. I sommar står han på scen i sin hemstad tillsammans med oss!

Under Festspelen i Piteå backas han upp av oss och pianisten Stefan Gunnarsson.

Boden-födda Stefan Gunnarsson har en mängd samarbeten och skivsläpp i bagaget, och medverkade under flera år som huspianist och lagledare i tv-programmet Så ska det låta på SVT.

- Det är en väldigt stor ära att bli tillfrågad att sjunga med proffs som Norrbotten Big Band, som är välrenommerade över hela Sverige och även utomlands. Som grädde på moset får jag sjunga i Piteå där jag har haft ett jättestort stöd! Känner mig väldigt glad, tacksam och ödmjuk inför denna uppgift! säger Micke Holm.

Vill ni äta innan konserten så serveras det en tapasplaté före konserten. Boka din plats direkt med 2 kök, 0911-122 45.
Serveras mellan 19:30 – 21:00
Pris för tapasplaté ex dryck 95kr


OBS: Festspelspasset gäller inte på extraföreställningen utan har sin plats 19:00

Datum / Tid

onsdag, 19 juni 2019 kl: 21:30

Plats

Piteå, Stora Salen, Studio Acusticum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad