Menu

Figaros Bröllop Med Peter Mattei - Met

Piteå

Stora Salen, Studio Acusticum
lördag, 12 december 2020 kl:20:00

Svenske Peter Mattei tar plats på Metropolitans scen i Mozarts operakomedi Figaros bröllop. Från den 12 december har du möjlighet att se föreställningen på någon av Folkets Hus och Parkers biografer.

I Figaros bröllop prövas kärleksbanden mellan det rika gifta paret och deras förlovade tjänare. Allting utspelar sig under en mycket händelserik dag på 1920-talet, på ett välbeställt gods i Sevilla.


Mycket begränsat antal biljetter: 50 st.
Inför besöket:

Vi följer rådande restriktioner och riktlinjer från FOHM.
Om du uppvisar symtom vill vi att du stannar hemma för att begränsa smitta. Om vi ser någon uppvisa symtom på konsertdagen kommer vi att avvisa personen.


RECENSIONER:
”Luleås Peter Mattei gör en lysande insats, som växer hela tiden, allt eftersom det komiska spelet utvecklar sig. Det är en praktfull och väl avvägd insats från början till slut.
Som vanligt imponerade Metropolitans orkester och kör under den eminente James Levines ledning, både dirigent och orkester tillhör mina absoluta favoriter i min operavärld.
Det var en mycket fin operaupplevelse och den nästan fyra timmar långa upplevelsen kändes inte alls särskild lång och dessutom hade jag roligt samtidigt som jag njöt av scenisk och sånglig konst på allra högsta nivå.” – OPERALOGG.COM

Datum / Tid

lördag, 12 december 2020 kl: 20:00

Plats

Piteå, Stora Salen, Studio Acusticum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad