Menu

Trespasing

Piteå

Stora Salen, Studio Acusticum
söndag, 2 maj 2021 kl:19:00

Kompositören Mikael Karlsson och duon Siri Karlsson har tillsammans skapat Trespassing, en scenisk konsert där mörka folktoner möter techno i en föreställning inspirerad av ett skogsrave. Efter ett uruppförande på Orionteatern ger sig nu den visuella konserten ut på turné.
Vad händer när vi hänger oss åt dans i djupa skogen en mörk sensommarnatt? Möter vi den romantiska folkloristiskt skimrande skogen eller ett skrämmande mörker fullt av rörliga skuggor och svärmande insekter? Har skogens själ lämnat människan? Har vi tappat kontakten med naturen?
Kompositören Mikael Karlsson och duon Siri Karlsson har tillsammans skapat Trespassing, en scenisk konsert inspirerad av ett skogsrave. En värld av prismatiska rytmer, råa syntar, jordiga improvisationer, jubelkörer, barocka figurer, nattflyn och vingfärder. Övernaturliga fenomen som bara inträffar i månens sken. Lusten att bara dansa, dansa, dansa, skrika, sjunga…
En scenisk konsertupplevelse som av instinkt styr oss rakt in i mörkret, ner under vatten och skenar iväg längs gnistrande tidsaxlar. Naturen möter teknologin under en föreställning som inte liknar någonting.
Efter ett uruppförande på Orionteatern ger sig nu den visuella konserten ut på turné. En försmak ges i Teatersalongen under Storsjöyran i Östersund. Idag presenteras de första datumen till höstens turné.

Datum / Tid

söndag, 2 maj 2021 kl: 19:00

Plats

Piteå, Stora Salen, Studio Acusticum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad