Menu

Festspelen I Piteå - Blues Och Jazzkväll På Restaurangscenen

Piteå

Studio Acusticum
måndag, 17 juni 2019 kl:18:00

En helhelkvällsbiljett för en Blues och Jazzkväll på Restaurangscenen under festspelen.
Upplev både jazztrollet Claes Jansson med mer än 50 år i branschen tillsammans med Norrbotten Big Band. Därefter blir det paus då serveringen håller öppet och sen blir det Blues från bakvattnet med Ronny Eriksson och Leo Holmberg.

En garanterat svängig kväll!

Redan från 18:00 serveras en middag med Lax och Potatissallad som du bokar direkt hos 2kök
165:- exkl. dryck och kaffe, 0911-122 45.

Acusticum är en forsknings- och företagsby med inriktning på kultur, kommunikation och media, etablerad i Piteå 2003.



Acusticum har, som verksamhetscentrum för en mängd olika företag och nytänkande forskningsverksamheter med inriktning på kultur, kommunikation, media och teknologi med anknytning till dessa, vuxit fram och expanderat sedan starten 2003. Grunden för satsningen är den 1978 etablerade Musikhögskolan i Piteå, som numera tillhör Institutionen för konst, kommunikation och lärande vid Luleå tekniska universitet, med verksamhet inom dans, musik, teater och kommunikationsteknik i Piteå. Där ingår bland annat pedagogutbildningar och en landsunik utbildning av danslärare i modern dans.



År 2007 invigdes konserthuset Studio Acusticum med en stor och tekniskt avancerad konsertsal med plats för 576 personer och en Black Box med plats för 250–300 personer. Dess arkitekt är Gunnar Grönlund, biträdande arkitekt Louise Lindquist Sassene och inredningsarkitekt Karin Gedeborg, Arkitekthuset Monarken i samarbete med internationell expertis. Projektet nominerades 2008 till Övre Norrlands arkitekturpris.


Datum / Tid

måndag, 17 juni 2019 kl: 18:00

Plats

Piteå, Studio Acusticum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad