Norrbotten Big Band Med Hemlig Och Hett Eftertraktad Gäst

Studio AcusticumDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Att få arbeta med den här profilstarka sångaren har stått högst upp på Norrbotten Big Bands önskelista länge. Nu blir det äntligen av! Hen är en av Sveriges absolut mest älskade artister, kanske mest känd som frontfigur i ett band som säljer ut konserter på löpande band sedan 25 år tillbaka. Vi kommer få höra svenska tolkningar ur den amerikanska jazzrepertoaren i en ny och lite finurlig tappning - på det vis som har blivit denna artists absoluta signum.Konserten ingår i Jazzfeeling 2020

Acusticum är en forsknings- och företagsby med inriktning på kultur, kommunikation och media, etablerad i Piteå 2003.Acusticum har, som verksamhetscentrum för en mängd olika företag och nytänkande forskningsverksamheter med inriktning på kultur, kommunikation, media och teknologi med anknytning till dessa, vuxit fram och expanderat sedan starten 2003. Grunden för satsningen är den 1978 etablerade Musikhögskolan i Piteå, som numera tillhör Institutionen för konst, kommunikation och lärande vid Luleå tekniska universitet, med verksamhet inom dans, musik, teater och kommunikationsteknik i Piteå. Där ingår bland annat pedagogutbildningar och en landsunik utbildning av danslärare i modern dans.År 2007 invigdes konserthuset Studio Acusticum med en stor och tekniskt avancerad konsertsal med plats för 576 personer och en Black Box med plats för 250–300 personer. Dess arkitekt är Gunnar Grönlund, biträdande arkitekt Louise Lindquist Sassene och inredningsarkitekt Karin Gedeborg, Arkitekthuset Monarken i samarbete med internationell expertis. Projektet nominerades 2008 till Övre Norrlands arkitekturpris.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-10-23 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Norrbotten Big Band

Norrbotten Big Band, Last Night a DJ Saved My Life på Spotify

On Tour

Last Night a DJ Saved My Life

Norrbotten Big Band, Thinking of You på Spotify

On Tour

Thinking of You

Norrbotten Big Band, Blacknuss Introstuff på Spotify

On Tour

Blacknuss Introstuff