Menu

Anna Blomberg sjunger ut

Piteå

Christinasalen
söndag, 8 maj 2022 kl:19:00

En av våra främsta komiker åker äntligen på turné med Riksteatern! Anna Blomberg slog igenom i succéserien Kvarteret Skatan på SVT och har roat oss hämningslöst med sina träffsäkra och slagkraftiga imitationer.


I denna komiska, varma och lite sorgsna show får vi möta några av Annas mest omtyckta karaktärer som Maria Montazami, Kåta Gun, Drottning Silvia och Annie Lööf. Vi kommer dessutom att få stifta bekantskap med flera nya karaktärer och livsöden som har en gemensam nämnare – de längtar alla efter ett sammanhang och att få höra till.


På ett humoristiskt och rörande sätt ser vi karaktärerna kämpa med att försöka få vara en del av en gemenskap och att få slippa känna ensamhet. Kåta Gun ställer till exempel upp i ”Gifta vid första ögonkastet”, Silvia tar teaterlektioner och Birgitta som gör allt för att få sina arbetskamraters uppmärksamhet.


Med Anna Blombergs unika humoristiska finess kommer föreställningen att pendla mellan svärta och skratt, skratt och svärta. Och när det blir alldeles för läskigt att möta sina rädslor, ja, då talar ingen mindre än Astrid Lindgren till oss med sin lugnande röst.


För regin står Paula McManus som tidigare har skrivit och regisserat pjäser för bland annat Teater Västmanland, Dalateatern, Teater Scenario och Ung Scen Öst där hon dessutom är ny konstnärlig ledare.


På scen ser vi, förutom Anna Blomberg, musikerna Birgitta Henriksson och Kristoffer Bäckström samt skådespelaren Mårten Andersson. Musiken och låtarna är komponerade av Christoffer Karlsson

Datum / Tid

söndag, 8 maj 2022 kl: 19:00

Plats

Piteå, Christinasalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad