Menu

Norrbotten Big Band Och Martin Sjöstedt

Piteå

Köpmantorget, Gamla Stan
fredag, 22 april 2022 kl:08:00

Biljettköpare har själv ansvaret för att hålla sig uppdaterad om de restriktioner och riktlinjer som finns vid tidpunkten för evenemanget.
Dessutom vill vi göra dig uppmärksam på våra eventpartners villkor och policies samt eventuella restriktioner och förbud från myndigheter som syftar till smittskydd, folkhälsa, säkerhet och ordning.

Få musiker och kompositörer har som Martin Sjöstedt förmågan att med jazztraditionen som ett ständigt nav skapa oväntade musikaliska uttryck. Sjöstedt har länge varit en återkommande gäst hos Norrbotten Big Band som basist och arrangör. Efter det senaste samarbetet kring albumet och turnen med A Womans Voice – där Sjöstedt skrev arrangemang till Malmöbaserade jazzsångerskan Vivian Buczeks val av låtar och själv ledde bandet – är han nu tillbaka efter önskemål från bandmedlemmarna. Även om han är känd som kontrabasist för de flesta var pianot Martin Sjöstedts första instrument. Det är också från pianot han leder Norrbotten Big Band när han nu återvänder med en uppsättning helt nyskrivna kompositioner och arrangemang.

Konserten ingår i Jazzfeeling 2022

Datum / Tid

fredag, 22 april 2022 kl: 08:00

Plats

Piteå, Köpmantorget, Gamla Stan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad