Menu

TÄNK: Petter Askergren - Så blev jag artist

Skellefteå

Sara kulturhus Scen 1
måndag, 24 april 2023 kl:19:00

Information om eventet: Under sin föreläsning berättar Petter personligt och engagerat om sina koncentrations-, läs- och skrivsvårigheter och om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. I den här föreläsningen använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg och att ha viljan att övervinna sina motgångar.

Petter har under flera års åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag, och år 2017 vann Petter pris som Årets talare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna. 2014 belönades Petter dessutom med Begriplighetspriset för sin bok ”16 rader” som hjälpt ungdomar med läs- och skrivsvårigheter.
---

Moderator: Albin Avander, Unghästen

TÄNK.
Föreläsningsserien TÄNK på Sara kulturhus presenterar några av Sveriges främsta talare. Med sina insikter och berättelser sår föreläsarna små tankefrön i publikens medvetande och inspirerar till att reflektera. Ibland transparent, fängslande och smart. Andra gånger kreativt, peppande och bara lite underbart.

Datum / Tid

måndag, 24 april 2023 kl: 19:00

Plats

Skellefteå, Sara kulturhus Scen 1

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad