Menu

Albin Lee Meldau - Hommage på svenska

Skellefteå

Sara kulturhus Scen 1
lördag, 25 november 2023 kl:16:00

I höst gästas Skellefteå av Albin Lee Meldau som ger sig ut i Sverige med sin turne "Hommage på svenska". Tillsammans med sitt band kommer Albin Lee Meldau att blanda sina egna uppskattade låtar med kända svenska visor. Den 25 november står en av Sveriges just nu populäraste artister på Sara kulturhus stora scen.

Albin och hans musiker kommer spela favoriterna från den egna repertoaren men också från vår visskatt med musik från bland andra Fred Åkerström, Cornelis Vreeswijk och Alf Robertson. Det blir intima, varma konserter som är unplugged och musikerna kommer växla mellan olika instrument för att skapa en musikalisk variation som tillsammans med Albins röst kommer bjuda på alla de färger den svenska visan innehåller.

Det ska bli så roligt att ta med dessa fantastiska musiker ut på turne och få dela med mig av mina absoluta favoriter från mina egna låtar men också en del musik från dessa legendariska visskapare. När vi har planerat den här turnen så har vi tänkt oss 60-talets sound, det som var lite mer akustiskt. Ser mycket fram emot att möta min publik på konserthusen i höst.

Support: ARVID NERO:
Arvid Nero har genom åren rört sig fritt i en musikalisk värld som domineras av blues, country och soul. Hans texter är betraktelser över svärtan i livet, ofta parade med en ådra av tragikomik. Arvid och Albin Lee Meldau har varit vänner i många år och hade tillsammans soulbandet The Magnolia. Arvid hörs även på Albin Lee Meldaus tolkning av Anne-Lie Rydes ”Segla på ett moln”. Just nu är Arvid Nero aktuell med ”Det var då”, där han sjunger duett med Moonica Mac.


Bandet är Simon Söfelde (kapellmästare, gitarr), Kalle Stenbäcken (piano + trummor), Jon Henriksson (kontrabas), Axel Crone (klarinett, saxofon & flöjt), Amelie Evmark (violin, sång) och Manuela Ferrão (cello).



Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: 13år
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget.
Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer på sarakulturhus.se
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas.

Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Datum / Tid

lördag, 25 november 2023 kl: 16:00

Plats

Skellefteå, Sara kulturhus Scen 1

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad