kl: 19:00

Fröken Elvis

EstradDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Camilla Fritzén, Lisa Bodelius, Maria Olsson, Sanna Andersson och Josefin Berge ger oss Elvis bästa låtar på svenska med 11 instrument och en modern 50-talsradio. Det har spelat för utsålda hus på bl a Stadsteatern i Stockholm och turnerat i USA och England.
”Hela föreställningen lyste av spelglädje, värme, humor och suverän publikkontakt” (Kulturbloggen.com). ”Fröken Elvis: Det sa bara klick i betongen” Spotlight, SR. ”Kungen har ett liv på svenska” (DN)
Ca 2 tim inkl paus.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-10-12 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Södertälje, Campusgatan 26


Fler tillfällen:Fröken Elvis

Fröken Elvis, I betongen på Spotify

Elvis på svenska

I betongen

Fröken Elvis, Psykopat på Spotify

Elvis på svenska

Psykopat

Fröken Elvis, Jag glömmer aldrig dig på Spotify

Elvis på svenska

Jag glömmer aldrig dig

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter


Bild på Wallows Släpper Debutalbumet
PRESS
22 mar
kl: 20:50

Wallows Släpper Debutalbumet "nothing Happens"

Efter singeln "Are You Bored Yet? (feat. Clairo)" släpper det amerikanska alternativa rock bandet Wallows nu sitt debutalbum "Nothing Happens". Albumet spelades in i Sargent Studios, Los Angeles, och har producerats av GRAMMY-belönade John Congleton (St. Vincent, Alvvays, Future Islands). Det nya albumet fångar de kaotiska känslorna; sårbarhet, rädsla och förlust som kommer med att växa...

Bild på Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln "i Like It" Idag.

Renaida är just nu högaktuell i TV4s stora underhållningsprogram Stjärnornas Stjärna, där programidén är att man tolkar olika musikgenres. I första episoden som gick i lördags blev Renaida hyllad för sin version av rockbandet KISS stora hit "Heavens On Fire" och blev tilldelad en guldstjärna av genre-coachen Joacim Cans. Under sommaren och hösten 2018 har Renaida medverkat i...

Hitta oss på Facebook