Menu

Klara Zimmergren - Allt Kommer Bli BraSödertälje

, Estrad
lördag, 20 november 2021 kl: 19:00

#Corona flyttat
Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta ” ordningen.

Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv? I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den xtraordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling, och konsten att försöka leka Gud.

Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Kara att lotsa oss igenom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra!

Regi - Julia NjordKlara Zimmergren har ett imponerade förflutet som skådespelare och programledare i SVT och SR. Tillsammans med Mia Skäringer skapade hon ”Mia och Klara” som fortfarande hyllas av TV-tittarna. Hon har också gjort ”Djursjukhuset” och hörts frekvent i radioproduktioner som ”Känsligt Läge” i P1. 2012 låg hon i topp på det mest lyssnade sommarpratet, då hon naket skildrade det utanförskap som en lång längtan efter barn kan innebära.


Längd ca 1 tim 30 min. Ej paus.

Datum / Tid


2021-11-20 19:00

Plats

Estrad
Södertälje, Nyköpingsvägen 26

Typ

Övrigt

Kostnad

355kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad