Menu

SSK - Almtuna IS /FRI ENTRÉ - HOCKEYMANIFESTATION /

Södertälje

Scaniarinken, Södertälje
söndag, 4 mars 2018 kl:16:00

Förboka din biljett till årets Hockeymanifestation!
Reser du långt för att komma till Scaniarinken eller kan du inte vara här vid biljettsläppet kl 14.30 den 4/3 har du möjlighet att förköpa din biljett för 25 kr. Naturligtvis köper du samtidigt även din 50/50-lott för matchen och har chans att ta hem vinsten i årets manifestationslotteri. Manifestationslotteriet är ett 50/50-lotteri där halva vinsten går till vår ungdomsverksamhet och andra halvan till en vinnare. Förbokning av lott och biljett gör du på vår hemsida klicka här.

Biljettutlämning i arenan
Har du inte förbokat biljett och lott finns möjlighet att erhålla en biljett när arenar öppnar. Biljettsläpp sker i arenan söndagen den 4 mars. kl 14.30. Vi tillämpar direktinsläpp dvs du måste gå in i arenan när du erhållit din biljett. 1 biljett/person. Det är ej möjligt att i förväg hämta ut biljetter till ditt sällskap. Kom i god tid till matchen eller förköp din plats!

Rullstolsplatser bokas via SSKs kansli 08-554 206 51

Biljetter för bortasupportrar på ståplats kan förbokas via den egna supporterklubben om resa till oss arrangeras. Biljetter som ej bokas via bortalagets supporterklubb lämnas ut vid bortaståentrén. Ytterligare information gällande dessa biljetter lämnas ett par dagar innan aktuell match.

Datum / Tid

söndag, 4 mars 2018 kl: 16:00

Plats

Södertälje, Scaniarinken, Södertälje

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

50kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad