Saker att göra på Juldagen

Juldagen


onsdagen den 25 december 2019 - Juldagen är en av de verkligt stora högtidsdagarna, för många den allra största, inom kristenheten då man firar Jesus födelse. Enligt de flesta kristna samfund infaller juldagen den 25 december, enligt ortodox kristen tradition, den 7 januari. I de flesta länder är juldagen den dag då man firar jul mest, men till exempel i Finland och Sverige är de viktigaste traditionerna kopplade till julafton. I Sverige har juldagen fått en viktigare roll genom att man i många splittrade familjer då besöker den släktgren som inte deltar i julaftonens firande. En högtidlig mässa firas natten mellan julafton och juldagen. Många går till kyrkan på julottan.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på Juldagen Clubmaren på ClubMaren
december
25
kl: 20:00
Södertälje, ClubMaren, Slussgatan 3-5

b25 DECEMBER!/b Juldagen eller hemvändardagen, kärt barn har många namn. Vi på Club Maren är redo och laddade för en fantastisk afton. Den 25:e december, 20:00, slår vi ihop Club Maren och Olearys. Det betyder att vi har två dansgolv. Ett schlagergolv på OLearys och inne på Club Maren är det som vanligt bara den bästa musiken, konfetti och ljusshower utöver det vanliga! bINFO:/b Date: 25 December Ålder: 18 År Place: Club Maren Slussgatan 3-5 Doors open: 20:00 – 02.00...
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här
Hitta oss på Facebook