Saker att göra på Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton


tisdagen den 30 april 2019 - På många platser i Finland och Sverige firas helgen genom att bränna bål och på vissa platser med fyrverkerier och smällare. Valborgselden, valborgsmässobålet eller, kanske i folkmun populäraste, majbrasa, ska inte förväxlas med en vårdkase som är en eld som varnar för krig eller örlog. På hednisk tid firade man i Norden en äldre högtid som var kopplad till de döda. Gränsen mellan de levande och de döda ansågs vara svagast under just denna natt.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på Masterclass med Tobbe och Mads på Södertälje Ridklubb
april
30
kl: 16:00
Södertälje, Södertälje Ridklubb, Åtorp Lina

Välkommen till Masterclass - Workshop med Tobbe Larsson och Mads Hendeliowitz För första gången ges nu detta unika tillfälle att lyssna och lära av Tobbe Larsson och Mads Hendeliowitz när båda håller en gemensam "Masterclass - Workshop” Här finns Mycket kunskap som du sedan kan träna med din häst eller ponny hemma. Framträdandet börjar med Tobbe och hans frihetshästar. Tobbe visar och berättar hur han tränar och ger tydliga exempel på hur man förbättrar sin...
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här
Hitta oss på Facebook