Menu

Törnrosa

Blandat

YSTAD, Åbergs Trädgård
måndag, 11 juli 2022 kl:18:30

I över hundra år har folket sökt efter en mytisk flicka. En flicka från förr vars föräldrars bortgång lämnade kungariket utan regent. En flicka som kan föra landet från mörker tillbaka in i ljuset. Sökandet visar sig vara en nästintill omöjlig uppgift och i takt med att tiden sakta rör sig framåt får ondskans klor ett allt hårdare grepp om landets styre. Men i skuggorna rör sig en samling människor som ägnat sina liv åt att hindra detta. Hur högt priset än må vara tänker de inte ge upp innan de hittat henne – Törnrosa.

Sommarteaterns Törnrosa är en berättelse om att stå upp för vad som är rätt oavsett konsekvenserna. Om att låta jaget falla in i glömskan och priset som kommer av att prioritera sina medmänniskor. I denna familjemusikal fylld av fart och fläkt utforskas frågor rörande utanförskap, kulturkrockar och lojalitet. Tillsammans med humor, värme och kärlek vävs allt detta in i ett klassiskt äventyr framfört på ett sätt som det aldrig har gjorts förut, med glimten i ögat som har blivit Sommarteatern i Ystads signum. Med ett rykande färskt manus tonsatt av Christoffer Zaar och Frida Green är Törnrosa en upplevelse för alla sinnen som bara går att få just på vår scen ute i Öja, just sommaren 2022. Vi ses där.

Insläppstid: 1,5 timma innan föreställningens start

Spellängd: ca. 2,5 timmar

Mer information och kontaktuppgifter hittar du här

Sommarteatern spelar sina hyllade familjemusikaler på sin egna scen bredvid Åbergs Trädgård i Ystad. Det är en läktare med trappor där scenen är längst ner likt en amfiteater. Man ser bra från alla platser på läktaren. Har du svårigheter med att gå i trappor rekommenderar vi att du köper biljetter på rad A eller B för att slippa trapporna.

Bokning av rullstolsplatser görs via Ticketmaster Callcenter på 0776-707777 eller info@sommarteaternystad.com

Datum / Tid

måndag, 11 juli 2022 kl: 18:30

Plats

Blandat
YSTAD, Åbergs Trädgård
Karlshemsvägen 51


Karta

Typ

Teater

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad