Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 14:00

Foodstock Master Class

A House StockholmDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Foodstock Master Class är Foodstocks kunskapsfokuserade seminariekoncept som under 2020 sker både under festivalen på fjäderholmarna i augusti, samt som fristående seminarietillfälle under våren.


Foodstock Master Class ska alltid kännas inspirerande, kunskapsdrivet och underhållande.
Här får du ta del av tekniska demonstrationer av intressanta matlagare och hantverkare, intervjuer med krögare och nytänkande råvaruproducenter samt seminarium med intressanta föredragshållare. Vår önskan är att Foodstock Master Class ska vara ett ständigt aktuellt forum för alla mat- och branschintresserade.


Den 7 maj går den första upplagan av det fristående konceptet av stapeln på A House i Stockholm mellan klockan 14:00-20:00. Det kommer att vara en eftermiddag bestående av 4-5st seminarier av olika intressanta profiler inom mathantverk och närliggande områden. Varje seminarium är ca 30 minuter långt och varvas med pauser för nätverkande, interaktiva moment och samtal kring mathantverk.


Fler aktuella namn släpps här kontinuerligt under våren. Mer information om talarna hittar ni på Foodstocks hemsida.


Vi reserverar oss för eventuella ändringar i schema och upplägg.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-07 14:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: