Stäng reklam
Menu

Whiskyprovning: Single De Luxe

Stockholm

Akkurat - Restaurang Södermalm
tisdag, 29 oktober 2024 kl:18:00

Upplev en kväll i whiskyns förtrollande värld med "Whiskyprovning: Single de Luxe" på AKKURAT Bar & Restaurang! Denna exklusiva smakresa kommer att äga rum den 29 oktober 2024, med start klockan 18:00 på den trevliga restaurangen på Södermalm.
Här får du möjligheten att prova några av de mest eftertraktade single malt-whiskyerna, noggrant utvalda av våra erfarna experter. Lär dig om olika smaker, dofter och hur dessa delikata drycker skapas. Oavsett om du är en whiskykännare eller en nyfiken nybörjare, lovar denna kväll att ge nya insikter och njutningar för smaklökarna.
Biljetterna kostar 490 kronor, och denna kväll kommer att bli ett minnesvärt äventyr för alla dina sinnen. Snarare än bara en provsmakning, är det en fest i livets goda ting – och en möjlighet att dela dessa upplevelser med andra entusiastiska deltagare. Säkra din plats och låt oss tillsammans njuta av whiskyns underbara värld på ett av Södermalms mest ikoniska ställen, där passion för god mat och dryck står i fokus. Kom och fira smakerna, gemenskapen och traditionen med oss!

Datum / Tid

tisdag, 29 oktober 2024 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Akkurat - Restaurang Södermalm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

490

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad