Dukat För Fest - Matlagningskurs

Al Dente DueDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Avsluta veckan på bästa sätt, kom till oss och unna dig en njutningsfull och rolig fredagskväll.

Den här kvällen lagar vi min familjs traditionella italienska festrätter och vi dukar upp alla delikatesser ni lagat till en fin buffé. Vad sägs om att göra exempelvis Bruschetta med mascarpone och karamelliserad rödlök eller en perfekt risotto med pistage och fräsch citron. Som en söt avslutning skulle vi kunna göra äkta italiensk gelato med cioccolato, för vem älskar inte en intensiv och krämig chokladglass?

Du lär dig hur och vad man bör förbereda i förväg och enkla knep på hur man lagar mat för många personer. Det här är en riktig italiensk festkväll som passar alla - benvenuti!

Hälsningar, Samantha

Menyn ändras efter säsong och efter vilka färska råvaror som är bäst just nu.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Ni lagar många olika rätter och är indelade i par där ni lagar delar av hela menyn. Vi bjuder på kaffe och te. Ni får gärna ta med er vin eller annan alkoholhaltig dryck om ni önskar.

Alkoholfria alternativ finns att förbeställa, kontakta oss så ordnar vi det.

Det här är en italiensk matupplevelse som passar alla - från dig som är nybörjare i köket till dig som är van med matlagning och är ute efter inspiration och nya idéer.

Har ni barn under 5 år? Vad kul, de får följa med gratis!
Har ni barn mellan 5-12 år? Vad kul, de betalar bara halva priset!

Max 1 barn under 13 år per vuxen. För större sällskap & övriga frågor om biljetter kontakta: bokning@aldentestockholm.com.

Språk: Svenska och engelska.

Fråga vid bokningstillfälle om mer information.

Tider:
Insläpp: kl 17:00
Spellängd: 3,5 timmar

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-17 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: