Grönsaker I Fokus - Matlagningskurs

Al Dente DueDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Låt inte grönsakerna vara statister, låt dem spela huvudrollen istället!

Vad sägs om exempelvis en härligt rykande pumpasoppa smaksatt med parmesan och kallpressad olivolja och en perfekt risotto med Talleggio-ost och den italienska favoriten Karljohansvamp. Eller varför inte en Caponata, en mustig sötsur gryta gjord på stekt aubergine, svarta oliver och mycket färsk basilika.

Efter matlagningen sätter ni er ner runt vårt rustika köksbord och njuter av allt gott ni har lagat - Välkommen till vårt kök, benvenuti!

Hälsningar, Samantha

Menyn ändras efter säsong och efter vilka färska råvaror som är bäst just nu.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Ni lagar mellan 6-8 rätter och är indelade i par där ni lagar delar av hela menyn. Vi bjuder på kaffe och te. Ni får gärna ta med er vin eller annan alkoholhaltig dryck om ni önskar.

Alkoholfria alternativ finns att förbeställa, kontakta oss så ordnar vi det.

Det här är en italiensk matupplevelse som passar alla - från dig som är nybörjare i köket till dig som är van med matlagning och är ute efter inspiration och nya idéer.

Har ni barn under 5 år? Vad kul, de får följa med gratis!
Har ni barn mellan 5-12 år? Vad kul, de betalar bara halva priset!

Max 1 barn under 13 år per vuxen. För större sällskap & övriga frågor om biljetter kontakta: bokning@aldentestockholm.com.

Språk: Svenska och engelska.

Fråga vid bokningstillfälle om mer information.

bTider:/b
Insläpp: kl 17:30
Spellängd: 3,5 timmar

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-20 17:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: