Menu

Matresa Genom Italien - 3 Tillfällen Matlagningskurs

Stockholm

Al Dente Due
tisdag, 21 januari 2020 kl:17:30

Norra: 21 januari 2020 Mellersta: 28 januari 2020 Södra: 4 februari 2020 Kursen består av tre tillfällen och atmosfären i köket är familjär precis som hemma i Italien.

Våra duktiga italienska husmödrar vägleder gästerna i de olika regionala köken. Som att åka till Italien fast hemma! Vi börjar resan med en kväll i norra Italien som bland annat är känd för sin risotto, Pasta al Pesto och Tiramisú. Vi fortsätter den andra kvällen i mellersta Italien där vi lagar Pasta alla norcina, lär oss att stoppa Salsiccia-korv och bakar kakor på ett traditionellt sätt med vitt vin och citron. Tredje och sista etappen på vår matresa går igenom den södra delen av landet. Där är smakerna tydligare, dofterna starka och färgerna kontrastfulla. Vi kommer att tillaga en hel syditaliensk måltid med flera olika rätter och avslutar med italiensk Gelato.

Efter respektive matlagning sätter ni er ner runt vårt rustika köksbord och njuter av allt gott ni har lagat - Välkommen till vårt kök, benvenuti!

Hälsningar, Samantha

Menyn ändras efter säsong och efter vilka färska råvaror som är bäst just nu.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Ni lagar mellan 6-8 rätter och är indelade i par där ni lagar delar av hela menyn. Vi bjuder på kaffe och te. Ni får gärna ta med er vin eller annan alkoholhaltig dryck om ni önskar.

Alkoholfria alternativ finns att förbeställa, kontakta oss så ordnar vi det.

Det här är en italiensk matupplevelse som passar alla - från dig som är nybörjare i köket till dig som är van med matlagning och är ute efter inspiration och nya idéer.

Har ni barn under 5 år? Vad kul, de får följa med gratis!
Har ni barn mellan 5-12 år? Vad kul, de betalar bara halva priset!

Max 1 barn under 13 år per vuxen. För större sällskap & övriga frågor om biljetter kontakta: bokning@aldentestockholm.com.

Språk: Svenska och engelska.

Fråga vid bokningstillfälle om mer information.

bTider:/b
Datum: 21 Januari, 28 Januari och 4 Februari
Insläpp: kl 17:30
Spellängd: 3,5 timmar

Datum / Tid

tisdag, 21 januari 2020 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Al Dente Due

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad