Menu

Gavin DeGraw

Stockholm

Annexet
söndag, 9 mars 2014 kl:19:30

Gavin DeGraw till Stockholm i mars!

Gavin DeGraw offentliggör idag sina första turnedatum på sin Europa- och USA-turne 2014. Vi kan glädjande nog berätta att ett av dessa datum är söndagen den 9 mars på Annexet i Stockholm, samma ställe han fyllde till bredden och gjorde en bejublad konsert på 2012.

Biljetterna släpps nu på fredag den 15 november kl 9.00.

Turnen följer hans hyllade fjärde album ”Make A Move”. Billboard Magazine skrev nyligen i en recension att “DeGraw ups the energy and production value on his latest full-length”, och nu är det dags för fansen att få ta del av detta.

Gavin DeGraw slog igenom 2003 med debutalbumet ”Chariot” som sålde i över en miljon exemplar och innehöll de tre superhittarna ”I Don’t Want To Be”, ”Follow Through” och titelspåret ”Chariot”. Gavins självbetitlade andra album gick direkt in på plats nummer 7 på Billboardlistan och innehöll singlar som ”In Love With A Girl” och ”We Belong Together”. 2011 kom det tredje albumet ”Sweeter” där bl.a. hitsingeln ”Not Over You” toppade flertalet listor och belönades med Platinum-status.

Nu är han alltså aktuell med sitt fjärde album och vi är väldigt glada att återigen hälsa Gavin DeGraw välkommen till Sverige!



Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entren och de sparas ej efter konsertdagen.

Datum / Tid

söndag, 9 mars 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Annexet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad