Menu

The Fooo

Stockholm

Annexet
lördag, 5 april 2014 kl:19:30

THE FOOO EXPERIENCE

Foooers Circle 13 års åldersgräns.
Övriga platser ingen åldersgräns.

Det började med en bergsprängare och en filmkamera på Drottninggatan i Stockholm, där gruppen spelade in ett klipp till sin första låt ”Kangaroos”. De la upp videon på den nystartade Youtube-kanalen, och inte många dagar gick innan Justin Biebers management hade uppmärksammat klippet och erbjöd The Fooo förbandsplatsen på Biebers världsturnestopp i Stockholm. Det rådde inga tvivel om att svaret skulle bli ja, och på någon vecka spelades det in nya låtar och repeterades nya koreografier.
The Fooo gick ut på scenen i Globen för sitt debutuppträdande inför 48 000 personer på tre kvällar. Detta kom att bli starten för vad som nu kallas av Göteborgs-Posten för ”ett av Sveriges märkligaste popfenomen.”
Genom flertalet guerilla-inspirerade uppträdanden på gator runtom i Sverige har bandet tillskansat sig en omfattande fanbase, ”Foooers”, som får ta del av gatu- konserter, videos och bilder via bandets mycket aktiva sociala medier.
Releasen av deras självtitulerade debut-EP resulterade i en stadig förstaplats på iTunes från och med första dagen på förhandsbokningen och en månad framåt, där även singeln ”Build A Girl” hamnade på en förstaplacering.
Efter den mycket uppmärksammade gatuturnen är det nu dags för The Fooo och deras hängivna fans att inta Annexet för bandets första egna spelning. Lördagen den 5e april bjuder bandet på en grym kväll – en kväll de passande valt att kalla The Fooo Experience.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entren och de sparas ej efter konsertdagen.

Datum / Tid

lördag, 5 april 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Annexet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad