Menu

George Ezra

Stockholm

Arenan, Stockholm (Fryshuset)
måndag, 15 oktober 2018 kl:18:30

George Ezra är en sån där som överträffar sagan. Beväpnad med ett Interrailkort och en gitarr lämnade han England och tågluffade sig fram genom Europa. Han besökte Barcelona, Amsterdam och framför allt Budapest. Han såg, upptäckte och inspirerades. Och när George kom hem hade han med sig en hel resväska fylld med låtidéer.

Anförd av singeln ”Budapest” blev George Ezras debutalbum ”Wanted on Voyage” en internationell supersuccé. På hemmaplan sålde skivan i över tre miljoner exemplar. Men även utomlands fick Ezras mörka röst och omedelbara melodier ett enormt fäste. Han toppade listor runtom i världen och Ezras första New York-spelning någonsin var på Madison Square Garden.

Fyra år efter succégenombrottet är George Ezra äntligen tillbaka med den efterlängtade uppföljaren ”Staying At Tamara's”. Men som tur var är han en rastlös själ, som gärna slänger sig huvudstupa in i ytterligare en turné. Därmed får vi på nytt chansen att njuta av hans eklektiska, musikaliska vykort, då George Ezra kommer till Stockholm för sitt första besök sen 2015-års utsålda succékonsert på Berns.

Datum / Tid

måndag, 15 oktober 2018 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Arenan, Stockholm (Fryshuset)

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad