kl: 20:30

Tokio Hotel - Melancholic Paradise World Tour 2019

Arenan, Stockholm (Fryshuset)


BILJETTER / MER INFORMATION


Melancholic Paradise Tour 2019

I april 2019 firar Tokio Hotel 15 år på scen med en helt ny hyllningshow till deras fans världen över. De går igenom allt som har gjort Tokio Hotel till vad de är idag, men bjuder även på överraskningar från det kommande albumet. Den 10 juni kommer de till Arenan i Fryshuset i Stockholm.

Tokio Hotel – Foto: Lado Alexi

Tokio Hotel är bandet som har gjort det till en konst att vara under ständig utveckling med en stor strävan efter nya uttryck. 2019 släpper de sitt sjätte album byggt på arvet från bandets internationella hits tillsammans med erfarenheterna de fått under de två musikaliska årtionden som har passerat sedan de började spela tillsammans. Under den nya turnén planerar bandet att ta med publiken på en djupdykning i allt vad Tokio Hotel innebär, från albumdebuten 2005 till det kommande albumet som släpps 2019.

Bandmedlemmarna i Tokio Hotel har inte tagit den traditionella vägen till framgång – de har gjort det svårt för sig genom att hålla stenhårt på bandprinciperna med högst personliga texter som genomsyras av en vilja att hitta nya musikaliska uttryck, de har tagit risker och format sig en aldrig tidigare skådad karriärväg.

Det är inte bara musikaliskt de strävar efter att hitta nya uttryck utan även visuellt. Kvartetten har blivit känd för sina extra liveföreställningar och de visuella mästerverk de har som bakgrund till sin ljudbild. Sångaren Bill är den kreativa drivkraften när det kommer till effektfulla scenkostymer, fantastiska scenuppsättningar och trippade ljusskärmar som alltid är lika överraskande och djärva. Tokio Hotel om showen:

– A magical experience in the last summer inspired us for the show concept - we will create a very special Tokio Hotel set list for our fans.

Internationellt fenomen
Historien om Tokio Hotel började i den tyska småstaden Magdeburg där Bill, Tom, Gustav och Georg växte upp med viljan att slå igenom både på hemmaplan och utomlands. Det kan man verkligen säga att de lyckats med: Bandet har mottagit mer än 110 priser världen runt, bland annat US MTV VMA Moonman, fem European Music Awards, fyra MTV Latin Music Awards och MTV Japan Music Awards.

Med mer än 10 miljoner sålda skivor i bagaget har Tokio Hotel sålt platina i 68 länder – en halv miljon människor samlades runt Eiffeltornet på Frankrikes nationaldag 2007 för att se bandet spela live.

– I rarely look back but when I do I’m filled with joy and nostalgia. Looking forward, I feel melancholia just like I did when I was 13 years old sitting in my room, dreaming of the big stages of this world. In this new show we gonna do all of it. It’ll be a crazy ride, säger bandets sångare Bill.

Tokio Hotel – ”Melancholic Paradise World Tour”
10 juni 2019 kl 20:00 – Arenan, Fryshuset i Stockholm

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-10 20:30


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Mårtendalsgatan 2- 8


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

0 - 485


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Paranoid Park - Brott, Skuld Och Rädsla I Skejtvärlden
PRESS
12 nov
kl: 17:50

Paranoid Park - Brott, Skuld Och Rädsla I Skejtvärlden

Det var en olycka. Alex menade inte att döda säkerhetsvakten, det var självförsvar. Men det finns ingen som kan backa upp hans historia. Ingen visste ju ens att han var där! Blake Nelsons prisbelönade bok Paranoid Park blir teater på Studion med premiär 22 november. Boken har också filmatiserats av Gus van Sant och fick pris på filmfestivalen i Cannes 2007. Alex är en ganska vanlig...

Bild på Karin Forseke Appointed Chair Of Drottningholms Slottsteater
PRESS
12 nov
kl: 12:40

Karin Forseke Appointed Chair Of Drottningholms Slottsteater

Karin Forseke, the well-known businesswoman, has taken one of the top positions at Drottningholms Slottsteater, and is now the new chairperson of the Drottningholms Slottsteater Foundation board. "Drottningholm Court Theatre is one of Sweden's finest and most important places of cultural heritage," she says. "I shall do my best to contribute what I can and hope that my national and international...

Bild på Karin Forseke Är Ny Ordförande På Drottningholmsteatern
PRESS
12 nov
kl: 12:40

Karin Forseke Är Ny Ordförande På Drottningholmsteatern

Karin Forseke är en känd näringslivsprofil som nu kliver in i en av huvudrollerna på Drottningholmsteatern. Hon är ny ordförande för Stiftelsen Drottningholms Slottsteaters nämnd. - Drottningholmsteatern är ett av Sveriges finaste och viktigaste kulturhistoriska arv som sprider glädje till operaentusiaster och kulturintresserade från när och fjärran. Jag ska göra mitt bästa för...

Hitta oss på Facebook