Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Manowar

ArenanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

MANOWAR TILLBAKS TILL SKANDINAVIEN
Sverige, Norge och Danmark – gör er redo för snart återvänder Manowar till vikingarnas land under sin världsturné.
Här är datumen:
5 februari 2016: Nova Arena - Trollhättan, Sverige
6 februari 2016: Arenan – Stockholm, Sverige
”Fansen var fullständigt vilda när vi senast var i Skandinavien 2013”, säger Joey DeMaio. ”Några av spelningarna sålde slut mindre än 30 dagar efter biljettsläppet så vi lovade att vi skulle komma tillbaks och nu är det dags! Men den här gången har vi med oss den största produktion vi någonsin använt! Spänn fast säkerhetsbältena och gör er redo för en turné ni aldrig kommer att glömma!”

Lokal: Arenan

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-02-06 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Manowar

Manowar, Kings Of Metal på Spotify

Kings Of Metal

Kings Of Metal

Manowar, Carry On på Spotify

Fighting The World

Carry On

Manowar, Fighting The World på Spotify

Fighting The World

Fighting The World

Manowar är ett amerikanskt heavy metal-band som bildades i Auburn, New York 1980 av Joey DeMaio, före detta pyrotekniker för Black Sabbath, och gitarristen Ross the Boss.


Det sägs att ljudnivån vid en konsert uppmättes till 129,5 dB. Enligt Manowars officiella webbplats skall sångaren Eric Adams ha sjungit i hela 136 dB under en konsert på 1980-talet. Då fanns de även med i Guinness rekordbok som världens mest högljudda band. Enligt flera hemsidor har Eric och de andra bandmedlemmarna också öppnat ett museum på tyska gränsen mot Tjeckien där de stolt visar upp krigsrekvisita och sig själva uppförda som vaxdockor iförda läderklädsel och svärd härstammande från anglosaxiska tidsåldern.


2006 bildade Manowars basist Joey DeMaio skivbolaget Magic Circle Music, som sedan dess har gett ut både Manowars och ett flertal andra metalbands skivor. Bland annat är de ansvariga för stämningen mot Rhapsody of Fire.